Gott Nytt År

Gott nytt År alla biodlare. Tips på en fräsch, nyttig och uppiggande dryck efter julmaten följer här. Skål!

Recept:

1 liter vatten
½ dl honung
1 citron
1 lime
1 apelsin
200 g färsk ingefära
1 röd chili

  1. Koka upp vattnet och honungen i en kastrull. Tvätta citrusfrukterna och skär i skivor. Skiva ingefäran med skalet på och dela chilin.
  2. När vattnet har kokat upp, dra bort från värmen och lägg ner resterande ingredienser. Låt dra i 1 timme, sila och häll upp på en rengjord flaska.
  3. Förvara drycken i kylskåp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Producerad av hounungochbin.se