Kontaktperson med nyckel

För att komma in i slungnings- och föreningslokalen på Aludden kontaktar man lättast Majsan via sms/telefon på 0734-232376. Marie har nyckel och sköter utlämning av densamma. Har man använt slungningsrummet fyller man i loggen och lämnar den rent, snyggt och prydligt. Har man använt mötesrummet så städar man av och lämnar även detta snyggt och prydligt.

Lånar man nyckel för att köpa Bifor, apifonda eller glasburkar så tillser man att betalning genomförs innan man lämnar lokalen. Betalning genomförs enklast genom Swish där man kan skriva ett meddelande om vad som köpts. Swish nummer finns på hemsidan: http://lerumsbiodlare.se/foreningen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Producerad av hounungochbin.se