Rapportering om vinterförluster

Nu är det dags att fylla i den årliga enkäten om övervintringen av våra bin. Det är Björn Gustavsson, nationell bihälsorådgivare på Jordbruksverket, som har hand om enkäten och ber oss alla att svara på den. Vi uppmanar dig att ta dig tiden att svara, ditt svar blir ett viktigt underlag för uppföljning av hur övervintringen ser ut.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen Norra Älvsborgs biodlardistrikt

Hur övervintrade dina bin?

För sextonde året i rad arrangerar COLOSS med hjälp av Jordbruksverket en övervintringsenkät för Sverige. Dina svar är anonyma och används till statistik och forskning. Förra året fick vi in drygt 3000 fullständiga svar. Ta tillfället i akt och fyll i enkäten om hur det gått för dina bin – det tar ca 10-15min i anspråk. Har du inga förluster alls är det viktigt att du ändå svarar på frågorna. 

Du kommer till enkäten genom länken:

https://www.bee-survey.com/index.php/515682?lang=sv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Producerad av hounungochbin.se