Studiebesök Bergsgårdens Honung

Välkomna på studiebesök på Bergsgårdens Honung på Kinnekulle den 31 maj kl 13:30-16:30.

Biodlingsföretaget Bergsgårdens Honung har Bengt Kling drivit i ca 20 år. Honungsproduktionen är Krav- certifierad och omfattar i nuläget ca 20 bisamhällen.

Bengt kommer att hålla en kort föreläsning där han med hjälp av sina kupor beskriver hur han gör yngeluppflyttningar och utvidgar sina samhällen. Bengt kommer att berätta hur han med få knep maximerat sin honungsproduktion per samhälle.

Du får en guidad visning i slung-rum och tappningslokalen. Du får en inblick i hur mycket plats en yrkesbiodlare med 100 bisamhällen behöver. Bengt kommer också att förklara och berätta om sin vaxhantering.

Alla tar sig dit på egen hand, men samåk gärna! Vägbeskrivning och deltagarlista skickas ut några dagar innan studiebesöket.

Bifogad inbjudan: Inbjudan Berggårdens Honung 31 maj 2017

 

Anmälan sker via Ping Pong, kod 1957.

Aktiviteten är avgiftsfri. På grund av begränsat antal platser måste du anmäla dig om du vill komma. Sista anmälningsdag är den 21 maj, kursnummer 1957.

Anmälan sker via PingPong: https://jordbruksverket.pingpong.se/oppenkatalog

Sök på kursnumret för att komma till kursen. Är det första gången du anmäler dig till en kurs via Ping Pong väljer du ”skapa konto” för att registrera dina personuppgifter. Om du redan har registrerat ett konto väljer du ”logga in”.

Anmälan är bindande och om man uteblir utan att avanmäla sig faktureras en kostnad på 200 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Producerad av hounungochbin.se