Kallelse Årsmöte

Du som medlem i Lerums Biodlarförening kallas härmed till årsmöte.

Möteshandlingar samt kallelse skickas per e-post till föreningens medlemmars registrerade e-postadresser i förbundets medlemssystem. Kallelse publiceras även som information på föreningens hemsida samt i sociala medier.

Tid: Tisdag den 16 November kl. 19:00

Plats: Garveriet, Floda

OSA senast den 8 November, till ordforande@lerumsbiodlare.se , då föreningen bjuder på fika.

Årsmötet inleds med kort introduktion och berättelsen om Garveriet genom Jonas Brandström och årsmötet avslutas med en föreläsning med historiska inslag om biodling med bland annat halmkupa av Bertil Svensson.

Övrig information:

Årsrapporten tas med fördel med till Årsmötet och samlas där in av Joakim Gudmundsson som med diskretion sammanställer dessa för föreningen och skickar in till SBR. Har du inte möjlighet att närvara vid årsmötet går det att överlämna din årsrapport direkt till Joakim. Årsrapporten finns i Bitidningen, på SBR’s hemsida samt bifogas denna kallelse.

Årets honungsbedömning kommer att genomföras den 25 november, varvid honung med tillhörande honungbedömningskort kan medtagas till årsmötet för inlämning där.

Vaxinlämning samt utlämning av oxalsyra genomförs i år vid föreningslokalen vid Aludden Söndagen den 5 december mellan kl. 10:00-12:00. Då kommer även återlämningen av rapporter samt honung som genomgått honungsbedömningen.

Föreningen har också i samarbete med distriktet köpt in ”Handbok i bihälsa” till samtliga fullbetalande medlemmar i föreningen, denna kommer att delas ut vid utlämningen av Oxalsyran den 5 december. En tidig julklapp till dig som medlem!

Ytterligare information kring hur du packar och förbereder dina ramar för vaxinlämning samt detaljer kring oxalsyrabehandlingen kommer att publiceras på hemsidan i god tid innan det är dags. Så håll utkik på nyheterna på lerumsbiodlare.se

Väl mött på årsmötet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Producerad av hounungochbin.se