Styrelsemöte

Styrelsen träffades i onsdags i ett zoom möte. Bland annat fick vi reda på att vi troligen inte kan behålla vår lokal efter årets slut. Vi behöver alltså börja leta efter nåt som passar våra syften. En lokal där vi kan slunga, förvara materiel samt helst träffas och hålla möte. Inte så lätt som ni förstår. Styrelsen beslöt att bilda en lokalgrupp som består av Per Hassling Lasse Blomberg Annelie Nyberg och Pär Svensson. Om nån mer vill engagera sig eller har tips på möjlig lokal så hör av er till Per H per.hassling@telia.com.

I övrigt kommer protokollet snart upp på sidan

Per H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Producerad av hounungochbin.se