Ny leverans Bifor

Första leveransen av Bifor tog slut snabbt och vi har därför gjort en ytterligare beställning. Den levereras kl. 10 på söndag den 22 september i föreningslokalen på Aludden. Det går att köpa på plats vid denna tidpunkt alternativt låna nyckel och själv köpa vid tillfälle. Notera dock att detta är sista leveransen av Bifor för i år.

I föreningslokalen finns även Apifonda samt 350 g och 500 g burkar till försäljning för medlemmar. Vänligen tillse att betalning genomförs med Swish innan lokalen lämnas samt säkerställ att dörren är låst när ni går. Man låser genom att dra handtaget uppåt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Producerad av hounungochbin.se