Ingen slungning i juni

Det nya slungrummet på Garveriet håller på att ta form. Kakling och klinkning av golv blir klart nästa vecka. Tack Dan för ett fantastiskt genomfört arbete.
På onsdag den 8 juni kommer ett hågat gäng att flytta vår slunga och diverse andra saker från Aludden till Garveriet. Sedan väntar vatten inkoppling och elarbete innan det nya slungrummet står klart att tas i bruk. Vi är tvungna att lämna Aludden senast den siste juni. Vi arbetar därför för att bli klara på garveriet tills dess. Det betyder att föreningens slunga inte finns tillgänglig för slungning from den 8 juni och troligtvis fram till den siste juni. Instruktioner om hur vi bokar och hanterar slungan på Garveriet kommer att publiceras här senare i juni.
Med somriga hälsningar
Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Producerad av hounungochbin.se