Svärmfångare

I senaste numret av Bitidningen på sidan 12 finns en liten artikel om svärmfångare. Jag vet inte om vi har enskilda medlemmar som är anmälda dit. Men man efterlyser fler som vill ställa upp som svärmfångare. Det finns ett tel nr dit allmänheten kan ringa om de ser en bisvärm. Om det finns en anmäld svärmfångare i området skickas ett SMS ihop med tel nr till den som ringt till svärmfångaren. Man kan då ta kontakt och komma överens om att hjälpa till att fånga in svärmen.

Kontakta gärna Maj-Britt Järnvall, förbundsadministratör för Biodlarna, så hjälper hon er med att bli svärmfångare.
maj-britt.jarnvall@biodlarna.se
0142 – 48 20 02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Producerad av hounungochbin.se