Årets resa

Årets resa med biföreningen kommer att ske söndagen den 27/5.

Vi reser med buss från Stenkullen till Orust där vi börjar med ett besök på Tavlebords honungsgård. Där blir vi guidade runt på gården och vi kommer att få höra Helge berätta om sin drottningodling bl a. På Tavlebord finns en gårdsbutik där den som är intresserad kan köpa med sig bi-vänliga växter hem.

 

 

Efter detta äter vi lunch innan vi sedan åker vidare till Utsiktens eko-by där vi blir visade runt ( också här finns bin) och får se och diskutera hållbarhet och ekologiskt byggande mm. Här kommer vi också att fika innan vi vänder hemåt. Skulle vi ha tid och lust och vädret är med oss kanske vi stannar till på nåt trevligt ställe för en glasspaus på vägen hem.

Resan kostar 250kr/person och vänder sig till medlemmar i Lerums biodlarförening. I resans pris ingår bussresa, två studiebesök, lunch och fika.

För att vi skall genomföra resan behöver vi vara minst 20 personer men max 40.

Anmälan senast 15/5 till Marie på tel: 0734-232376.

Välkomna till en trevlig dag!

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Producerad av hounungochbin.se