Bifor, socker och burkar


Nu är det snart dags för att tänka på invintringen för i år och lagom till detta så har vi fyllt på föreningslokalen med Socker i säckar om 25 kg, Bifor på hink om 16 kg. Det finns även gott om burkar i både 350g och 500g utförande. Nytt för i år är som tidigare nämnts de populära squeezeflaskorna i PET.

Behöver du några kartonger för honungsburkarna så finns dessa också. Färdigblandad Mjölksyra finns tillsammans med Myrsyra, Ättika och doseringssprutor. Foderdeg i 2,5 kg påsar är även dem påfyllda. Lycka till med invintringen och avslutningen på säsongen och ta vara på årets skörd och det värdefulla vaxet! Nyckel hämtar du som vid slungning av Micke och kontaktuppgifter finns på hemsidan. Se lerumsbiodlare.se och klicka på ’Bigården’ – ’Föreningsbigården’ – ’Slungrum- och materielansvar’

Vänligen observera att det inte kommer fler leveranser i år, utan det är lite av först till kvarn princip som gäller. När det är slut är det slut för i år! Och som vanligt, räkna locken noggrant och betala via swish innan du lämnar lokalen.

Ett svar på ”Bifor, socker och burkar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Producerad av hounungochbin.se